Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette websted ejes og drives af:


Bodana ApS 
Solrød Strandvej 76, 4.
2680 Solrød Strand
Danmark
CVR .: 42288667
Telefon: +45 5150 0746
E-mail: info@bodana.dk

 

Hos Bodana ApS prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Bodana ApS´ måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du køber hos os, når du besøger vores webshop, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores webshop.

 

 

Indsamling af persondata

Bodana ApS indsamler dine persondata i forbindelse med at du handler i vores webshop, tilmelder dig vores nyhedsbrev, browser på vores hjemmeside (herunder accepterer cookies, se særskilt Cookiepolitik), deltager i konkurrencer, events eller andre aktiviteter på vores hjemmeside eller accepterer autoudfyldning (hvor systemet gemmer oplysninger til hurtig udfyldning af navn, adresse og andre persondata f.eks. i forbindelse med dine ordrer), og til hurtig ”checkout”, næste gang du handler.

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra os flere gange.

De personoplysninger, som vi indsamler, kan f.eks. omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på webshoppen.

 

 

Formål med og anvendelse af persondata og andet data

Bodana ApS behandler dine persondata ud fra det lovgrundlag, som findes i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1.

Det betyder, at vi kun behandler dine data, hvis du giver os samtykke til det og / eller det er nødvendigt i forbindelse med vores service til dig, f.eks. ved køb og levering, udsendelse af nyhedsmail, som du aktivt har tilmeldt dig osv.
De data vi indsamler, anvender vi til:

  • At gennemføre dit køb, når du handler på vores webshop, herunder ordreopbevaring, ordrekvittering og ordrebekræftelse (købsaftalerne. I denne forbindelse kan vi også opbevare data, hvis du har accepteret autoudfyldning af dine data til et hurtigt check-out (når du bestiller på vores webshop).
  • At udsende vores nyhedsbreve (hvis du har tilmeldt dig dette), at udsende andet markedsføringsmateriale, som f.eks. info om nye produkter, info om produkter, som atter er på lager, særtilbud, invitationer og andre markedsføringstiltag.
  • At føre statistik og analysere trafikken på vores hjemmeside (webshop), så vi kan forbedre brugeroplevelsen.

Mht. køb, så registrerer og videregiver vi de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Mht. nyhedsbreve, så udsendes de kun, hvis der er givet et samtykke fra modtager, enten digitalt eller analogt (f.eks. ved fysisk tilmeldingsliste på papir). Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes (via ”Unsubscribe” i nyhedsbrevet) i modtagne e-mails.

Mht. statistik, så bruger vi data til at analysere trafikken og brugen af vores hjemmeside (webshop), så vi kan optimere brugeroplevelsen og gøre navigation og struktur mere logisk, enkel og forståelig. Derudover bruger vi data til at analysere og optimere vores markedsføring (Læs mere under Cookiepolitik), så vores tilbud og kommunikation bliver mere målrettet og relevant for den enkelte. Disse data indeholder ikke personoplysninger.

Bodana ApS kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores hjemmeside (webshop). Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores hjemmeside (webshop). Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart. 

 

 

Videregivelse af dine persondata til andre dataansvarlige

Vi videregiver ikke information til tredjepart om din navigation eller brug af vores hjemmeside (webshop) uden først at indhente din tilladelse.

I henhold til lovgivningen kan der dog forekomme tilfælde, hvor det er nødvendigt at videregive oplysninger til politiet eller offentlige myndigheder.

 

 

Videregivelse af dine persondata til eksterne samarbejdspartnere (databehandlere)

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

I forbindelse med køb, så registrerer og videregiver vi de personoplysninger, du har opgivet, og som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det drejer sig om vores eksterne lager og fragtfirmaer.

Derudover overlader vi dine personoplysninger til de af vores samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vegne af Bodana ApS. Det kan f.eks. være i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler udelukkende de personlige data på vegne af Bodana ApS og i overensstemmelse med vores instruktioner.

 

 

Overførsel af persondata til tredjelande

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Eftersom Bodana ApS benytter Shopify Inc. platformen til opbygningen af vores webshop, så overføres dine personoplysninger til USA og Canada. Shopify Inc. lever op til det europæiske niveau for databeskyttelse, da de er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og er tiltrådt EU-U.S. Privacy Shield Framework (www.privacyshield.gov).

Shopify Inc. er certificeret under Privacy Shield-aftalen og byder herigennem en garanti for at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau.

(https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Til udsendelse af Bodana ApS nyhedsbreve benytter vi Klaviyo Inc., e-mail marketing system, certificeret ved Privacy Shield Framework (www.privacyshield.gov).

Klaviyo Inc. er certificeret under Privacy Shield-aftalen og byder herigennem en garanti for at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau.  

(https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt00000008RNFAA2&status=Active)

Bodana ApS er tilstede online på diverse tredjeparts sociale netværk og platforme. Når du interagerer på og med vores virksomhedsprofiler på det enkelte netværk eller platform, gælder de regler, vilkår og betingelser, som  den enkelte udbyder har opstillet. (Se detaljerede beskrivelser i punkt 10. og 11.)

Særligt for Google Analytics: Tredjepart indsamling af data
På vores webshop har vi implementeret en Google Analytics kode, som giver Google lov til at indsamle data om de besøgende på vores hjemmeside. De data, der indsamles kan være IP-adresser, geografisk placering, hvilken internetbrowser du benytter, om du går på nettet fra en mobiltelefon eller en computer og hvor du klikker på siderne med mere.

Når du accepterer cookies, giver du samtidig lov til, at disse data indsamles og bearbejdes efter gældende regler. Vi henviser til Databeskyttelsesforordningen og EU-U.S. Privacy Shield, hvor Google LLC er certificeret ved sidstnævnte: 

(https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI)

Vi henviser desuden til Datatilsynets hjemmeside, for mere indgående læsning om reglerne for indsamling og overførsel af data til tredjepart.

 

 

Sletning af personoplysninger

I forbindelse med køb på vores webshop, så registreres dine personoplysninger hos Bodana ApS og opbevares i fem (5) år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

 

Cookies

Vi anvender cookies på vores webshop. Du kan læse om vores Cookiepolitik her.

 

 

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

 

 

Facebook-Pixel, Custom Audiences og Facebook-Conversion

I vores onlinetilbud benytter vi os af det såkaldte ”Facebook Pixel” på grund af vores legitime interesser i analyse, optimering og økonomisk drift af vores onlinetilbud. ”Facebook Pixel” er lavet af det sociale netværk Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA eller, hvis du befinder dig i EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland (”Facebook”).

Facebook er certificeret under Privacy Shield-aftalen og byder herigennem en garanti om at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau.

(https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt000000001L5AAI&status=Active)

Ved hjælp af Facebook-Pixel er det på den ene side muligt for Facebook at bestemme de besøgende på vores onlinetilbud som målgruppe til visning af reklamer (såkaldte Facebook-annoncer) Derfor bruger vi Facebook-Pixel til at vise de Facebook-annoncer til brugere, der har vist interesse for vores onlinetilbud, eller som har visse kendetegn (f.eks. interesser i bestemte emner eller produkter baseret på deres besøgte websider), som vi sender til Facebook (såkaldte ”Custom Audiences”). Med hjælp fra Facebook-Pixel ønsker vi også at sikre, at vores Facebook-annoncer er i overensstemmelse med brugerens potentielle interesse og ikke virker irriterende. Med hjælp fra Facebook-Pixel kan vi videre følge effekten af Facebook-annoncerne til statistisk- og markedsundersøgelser, hvor vi ser om brugerne blev omdirigeret til vores hjemmeside (webshop) efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt ”konvertering”).

Databehandling af Facebook er en del af Facebooks databrugspolitik. Generelle vejledninger til visning af Facebook-annoncer fås i Facebooks databrugspolitik: (https://www.facebook.com/policy.php). For specifikke oplysninger og detaljer om Facebook-Pixel, og hvordan det virker, skal du besøge hjælpsektionen på Facebook: (https://www.facebook.com/business/help/742478679120153id=1205376682832142). Du kan gøre indsigelser imod brugen af cookies, der tjener målingen af rækkevidde og reklameformål, videre på deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative (http://optout.networkadvertising.org/?c=1) og desuden på den amerikanske hjemmeside (https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN) eller den europæiske hjemmeside (https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices).

 

 

Online tilstedeværelse på sociale medier

Vi bruger online tilstedeværelse på tredjeparts sociale netværk og platforme, såsom Facebook, Google, LinkedIn, YouTube, Pinterest, Instagram osv., for at kunne kommunikere med aktive kunder, interesserede og brugere, for at informere om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder.

Tredjeparts sociale netværk og platforme er også annonceplatforme for Bodana ApS, og bliver brugt til at sende dig meddelelser, som udelukkende henvender sig til dig baseret på din adfærd og dit browsermønster, på bestemte tidspunkter og steder for disse platforme med henblik på at gøre annoncekampagnerne mere effektive. Vi bruger tredjepartsløsninger såsom Google Audience og Facebook Custom Audience (se punkt 10.) til at hjælpe os med at blive bedre til at målrette vores budskaber og kampagner til vores kunder. Dine personlige oplysninger deles med tredjeparts annonceplatforme, og de vil forsøge at matche din profil i deres database for at bestemme det optimale tidspunkt og sted (webstedet, du besøger) at vise dig annoncer fra Bodana ApS. Vi er også nødt til at analysere de nødvendige oplysninger for at forstå virkningen af vores kampagner.

Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for tredjeparts sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

Du kan få mere indsigt i vores tredjeparts annonceringspartnere her:

Facebook Lignende Publikum vilkår:

https://www.facebook.com/business/help/164749007013531

Facebook Brugerdefineret publikum vilkår:

https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

Google Personlig annoncering vilkår:

https://support.google.com/adspolicy/answer/143465?hl=en

Google Annoncepolitikker:

https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956

LinkedIn vilkår:

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

YouTube vilkår:

https://www.youtube.com/howyoutubeworks/policies/community-guidelines/

Pinterest vilkår:

https://policy.pinterest.com/da/privacy-policy

Instagram vilkår:

https://help.instagram.com/519522125107875

Særligt for Pinterest Tag: Tredjepart indsamling af data

Vi bruger remarketingfunktionen "Pinterest Tag" fra Pinterest Inc. ("Pinterest") for at få mere indsigt, hvad brugeren gør, efter at de har besøgt hjemmesiden (webshop) fra vores Pinterest-annoncer. Vi opretter også annoncelister, som vi målretter efter, baseret på de handlinger, du foretager på vores hjemmeside (webshop), og for at få mere indsigt i vores målgruppe.

Anvendte Cookies: Se Cookiepolitik.

Din browser opretter automatisk en direkte forbindelse til Pinterest-serveren. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den videre brug af de data, der indsamles af Pinterest ved hjælp af dette værktøj, og informerer dig derfor i henhold til vores vidensniveau: Ved at integrere Pinterest-tagget modtager Pinterest oplysninger om, at du er landet på vores hjemmeside (webshop), eller at du har klikket på en annonce fra os. Hvis du har en konto hos en Pinterest-tjeneste (f.eks. deres websted eller applikation), kan Pinterest knytte dit besøg til din konto. Selvom du ikke er registreret hos Pinterest eller ikke logget på, er det muligt, at udbyderne kan indhente og gemme din IP-adresse og andre identificerede oplysninger. 

Yderligere oplysninger om dette tag kan findes her:

(https://help.pinterest.com/en-gb/business/article/track-conversions-with-pinterest-tag)

Pinterest understøtter Do Not Track-funktionen. Yderligere oplysninger kan findes her:

(https://help.pinterest.com/en/article/do-not-track)

Denne funktion kan også deaktiveres i Cookieafsnittet. 

 

 

Dine rettigheder

Vi følger Datatilsynets vejledning angående sikkerhed og håndtering af dine rettigheder (datatilsynet.dk).

Du kan altid få indsigt i de persondata, vi har indsamlet om dig. Du har ret til at få slettet eller ændret de eksisterende data.

Du kan altid tilbagekalde det samtykke, du har afgivet. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke skal du kontakte os på info@bodana.dk

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve ved at trykke på ”Unsubscribe” i den tilsendte e-mail.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke har det virkning fra dette tidspunkt.

 

 

Klageadgang

Du har mulighed for at klage til:

Bodana ApS 
Solrød Strandvej 76, 4.
2680 Solrød Strand 
Danmark
Telefon: +45 5150 0746 (mellem kl. 10-14)
E-mail: info@bodana.dk

Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Persondatapolitik er senest opdateret den 11.04.2021