VORES HISTORIE

Swiss tech

Swisstech

Beliggende i Danmark

Vi er beliggende i Danmark og har et hold af erfarne og dygtige ingeniører, der arbejder hårdt på at levere innovative og skræddersyede løsninger til dig.

en langforhistorie

Udvikling igennem tusind år

Med en langforhistorie for håndværk, der ses helt tilbage til middelalderen, har Schweizerne en ekstraordinær fornemmelse for præcision og kvalitet. En erfaring de har opnået igennem tusinder års udvikling.

Det er netop denne baggrund som inspirerede den halvt Schweiziske og Amerikanske ingeniør Larry K. Legg til at starteværktøjsproducenten SwissTech i sin garage i Ohio i 1994. Med inspiration i det Schweiziske håndværk, så Larry muligheden i at udvikle holdbart kvalitetsvæktøj, som kan bruges på farten eller på tur.

service og kvalitet

Vi er dedikeret

Vores mission er at levere innovative og pålidelige løsninger til både industrien og private. Men vigtigst af alt skabe langvarige samarbejdsrelationer med vores kunder, nemlig dig. Vi er dedikeret til at være en pålidelig partner for dig og at tilbyde den bedste service og kvalitet på markedet. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os.